Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt bland alla ~ vem är jag?


Mitt bland alla andra
där går jag
med finurlig min

ser till att du ibland gråter

Jag skriker inte ut min smärta
för jag syns inte

Men ja finns

Hos alla o en var


visst


Alla har mig hos sig
jag ger den starke svaghet

jag ger ingen ro
Jag ger ingen frid
Jag vill ont


Om jag inte accepteras




gör jag det


uppskattas jag

jag kan ge trygghet
jag kan ge styrka

jag har ett namn





du kan kalla mig


















~ ENSAMHET ~




Fri vers av ia VIP
Läst 359 gånger
Publicerad 2005-09-05 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP