Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bedhead


Jag är galet kär
Jag längar för att du ska se mig med imponerade ögon och le
Jag vill skrika, skratta, gråta och le
Kasta mig i din armar, kyssa dig och låta våra ansikten smeka mot varandra.

Jag är galet kär
Jag väntar på att du ska ropa mitt namn eller ringa snart
Jag saknar att ligga under samma täcke, få ligga på din arm medans du smeker mitt hår eller min rygg
Titta upp mot dig med lyckliga ögon och le, säga att jag är din tjej
Sitta med ett lakan runt sig hela dagen och dela på kaffet
Sitta hela dagen tillsammans med dig med ett galet bedhead

För det här är på tok för kärlek







Övriga genrer av jennystyle
Läst 614 gånger
Publicerad 2005-09-05 21:18



Bookmark and Share


  Dan Linder
Sensuellt lekfull!
2005-09-06

    torsten i fjärran
skönt, fin beskivning. inga oklarheter här inte.
2005-09-05
  > Nästa text
< Föregående

jennystyle