Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar genom starka rymder


Hoppet lyfter upp

livnär själens rymder

att expandera



Den lilla människan

kan vila

i sin oändliga

möjlighet

i galaxernas öga.



I en tillitsfull önskan

om lycka och kärlek

genom att skåda

sitt inre

genom drömmar


Vi möts på andra sidan

bakom mörkrets portar

när du drömt klart din dröm.




Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 360 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-02-26 20:13



Bookmark and Share


  SeXara
Hoppet är det vackraste vi har och det största vi kan ge varandra. Så vackra kosmiska texter du skapar!
2009-02-27

  friheten
Vacker
2009-02-26

  Mr Lindemann VIP
Ja, livet som en dröm
Varför inte?
Jag försöker då se livet mer som en scen
som visst bergman också gjorde

prövar fortfarande på flera roller
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna