Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Klotterklotterklotterklotter...


Meningslöst lektionsklotter

 

 

Vem vill byta liv med Ida
hon är inte nöjd med sitt

Vem vill gå i hennes kläder
Kan hon byta det mot ditt?


Snälla vill du inte byta
bara för en liten stund?
Jag är så krossad, vilsen, ledsen
och kan ej sova ens en blund



Nej, vem vill byta liv med dig?
Alla har det svårt, så glöm!
Vem byter lycka mot problem?
Det du vill är blott en dröm




Fri vers av Missi VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-27 10:40



Bookmark and Share


  jordgubben
Inte alls meningslöst tycker jag! Smart och sant.
2009-03-12

    Bodil Sandberg
Inget meningslöst klotter alls - ord som måste få komma ut - och blev en skör och oerhört gripande dikt!!
2009-03-08

  whoami
Enkelt och lätt formulerat, mycket vackert.
2009-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon