Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Underbart med djupare samverkan i livet, inget är vackrare än det".


Dina ögon öppnades


Du är vacker

när du vaknar

Jag känner ditt

hjärtas rytm

Livet får mening

när du träder

fram med allt

du burit med

genom din

färd i natten.




Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 366 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-02-27 16:46



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
En enkel så stor dikt om det underbaraste, att just dela det djupare väsentliga... Människa behöver människa, så är det bara.
Kärleken vänder på allt... det intima mötet helar.

Tänker på en rad av Ekelöf: Kom... kyss min blinda ögon med en dröm som du brukar...

En dikt Johanna... som fyller mej med glädje & ro.
2009-02-28

  blackandwhite333
Lugnt och harmoniskt som att få vakna tillsammans efter en resa i drömmars värld.
2009-02-27

  Lotti
härligt lugn , rader fyllda med inre ro
2009-02-27

  Suzy med punkterna
Smekande ord som alltid
2009-02-27

  friheten
vacker skriven
2009-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna