Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten häxa säger god natt!

 

Så har natten nu kommit

en liten häxa gäspar stort

dagen är äntligen till ända

timmarna gick som smort

 

Nu väntar nattens drömmar

som ger sinnet vilsam frid

Småtimmar som avlöser varann

i det människor kallar nattetid

 

John Blund vakar troget

över häxans sovande kropp

med sitt paraply han dansar

skuttar både ner och opp

 

Om någon elak dröm syns till

så går han genast till attack

med buller och med bång

viftar han bort ondsint pack

 

Så den lilla häxan ligger stilla

sover lugnt, skönt och tryggt

Ägnar sig åt fantasier om män

och allt är inte helt snyggt

 

I drömmen är hon en mästare

som härskar över alla män

Hon strävar dock längre än så

men kvinnorna tar hon sen

 

Ja allt detta sker nu strax

bara en liten häxa somnar in

Hon vill bara säga godnatt

...sov gott älsklingen min!

 




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 472 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-02-27 22:19



Bookmark and Share


  micke marin
mmm en sån härlig önskan om god natt...
som en liten saga... med häxor och john blund som vaktar...
sen finns där det lilla extra som får en att tänka..
ordet härskare... hmmmm
till sist vill man ändå säga sov gott själv..
2009-02-28

    tramp
ha ha hoppas att det även blev sovmorgon för den lilla häxan.

snygga rim !
2009-02-28

    ej medlem längre
Hoppas sömnen var skön och bjöd på trevliga drömmar!
2009-02-28

  KristinaE
Sov gott med leende varma drömmar!
2009-02-28

    Solros
Så sockersött!! ^.^
2009-02-27

  Blåbäret
God natt och bara sköna drömmar förstår jag...härlig nattsaga :)
2009-02-27

  Lejonhjärtas poesi
God natt och dröm de skönaste av drömmar.
2009-02-27

  Johan Bergstjärna VIP
Godnatt min lilla älsklingshäxa!
Må picken på John Blund växa!
Så att du på sex blir mätt!
Sen kan du sussa så nätt!
2009-02-27

  Larz Gustafsson VIP
Godnatt, vännen.
Du är alldeles för vänlig och trevlig för att vara en häxa.
Önskade att du inte kallade dig häxa.
Men det är ju ditt prerogativ.
Du är i alla fall en sympatisk person.
Sussa sött.
2009-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du