Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det där skräckslagna

Det där skräckslagna
ögonblicket
när man plötsligt stannar upp
och inser
att man verkligen är
vilsen
borta
från allt man har kärt
Man kan krama trädet
hur länge man vill
känna dess barkiga hud
som en tröst
mot barnafingrar


Vetskapen kommer ur skräcken;
att om ingen letar
vem hittar en då?




Fri vers av Missi VIP
Läst 229 gånger
Publicerad 2009-03-01 18:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra frågat och i fin form dessutom. gillade det där med barnafingrar, det gav mig direkt en känsla från förr...
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon