Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje sekund.

Jag orkar inte sakna dig.
Och jag hör inte av mej men
jag tänker på dig.

Varje sekund.

Och du finns inbäddad i rytmen
av min själ

Jag andas din närvaro
men jag orkar inte älska dig

ändå tänker jag på dig

varje sekund.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-28 20:46



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så väl förmedlar den texten längtans känslor...
2009-03-02

  Bonnie
bra skrivet (:
2009-02-28

  Larz Gustafsson VIP
varje sekund
jag unnar mig inte en blund
varje sekund
jag tänker på dig denna stund
som ett förbund
vi slutit på kärlekens grund
varje sekund

(ad lib av Larz)
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP