Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trampolin

 

Hoppar på en egentillverkad

trampolin

håller för näsan

blundar

och allt

Tar sats

 

skaffar tillräckligt med fart


vågar

och hoppar

- kul... 

 

                                        
                                 I            = / 

            =I_____"        
                                                   __   

              ~~~ ~~~ ~~~ ~~~ ~~~? ~~~ ~~~ 

 

 

landar platt

 

på söndagen

 

undrar...

 

vart allt det roliga

 

tagit vägen... 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-28 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo