Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi åldras vackert

 

Vi åldras vackert

med våra

meningar

Sneglar över

på den andres

öde

det är fint

när vi ser

varann

 

 




Fri vers av Ex¤animo
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-28 23:32



Bookmark and Share


  Alfie M
Gillar flytet och tanken i den här!
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo