Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var går min vän i natten?

Var du än går
var du än leker med döden
var du än söker en stund av ro
så följer dig min tanke -
den förföljer dig inte
den klandrar dig inte
- I never promised you a rose garden -
men den följer dig
och ler lite grann
men gråter mest
över varats olidliga grymhet
Somliga tycks utvalda
till offeraltares blod
slaktkött till guds förnöjelse




Övriga genrer av papillon
Läst 232 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-28 23:40



Bookmark and Share


    Bim
varma kärleksfulla ord till någon som någon hyser oro för,-tänkvärda rader med en stark sista rad
2009-03-10

  halmstrå
slaktkött ...
är vi människor något annat?
Mullen väntar
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

papillon