Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ropade du ... ?



var det av ensamhet eller ville du fråga om vägen.

jag hörde dig, ta en omväg förbi.

kyss min sårbara nacke, len och fjunig.

förvånat med orakad kind, stannar du .




Fri vers av Vildand VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-01 08:12



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Sårbar och innerlig längtan.

Eva
2009-03-02

  korpfjäder
Så oväntat
men fint!
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real