Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Receptfritt

 

Allt är tyst och stilla
ler tårar på min kind

dina andetag
får mig att somna lugnt




Fri vers av ia VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-01 10:55



Bookmark and Share


  issac.a.m
Så vackert...
2009-03-10

  Lejonhjärtas poesi
Kärlek och omtanke är bästa receptet och det får du så vackert fram här.
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP