Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Hur ska du andvända den?"


Elektrisitet

Din själ är som ett elverk



Din kropp strömbrytaren






Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 264 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-01 12:57



Bookmark and Share


  Ewa Flower
Ja, så synd att många stängt av strömmen!
2009-03-04

  Eaglemountains VIP
Mycket tänkvärt .....
2009-03-03

  Michaela Dutius
Spännande dikt som säger mycket i få ord.
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna