Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter ha semestrat härifrån gaaaanska länge nu och gjort lite lovar på andra håll, så landar jag nu här igen. Ser fram mot sköna och känsloladdade läsningar av era texter. Jag premiärar med en text som jag också har tonsatt..=) Kram/Mija


I solnedgången...

Sommarskvalp
i näckroslunden
Solen gassar
mossmjuk värme

Dofter blandas
jorden andas
hon förs sakta
mot den närmre

Glider ner
bland insjöblomster
Låter kroppen
vaggas ner

Ner bland
slanka stjälkars famnar
Kittlar kroppen
huden ler

Strålslöjor
i själen hamnar
vibrerar i ett
lyckligt ljus

Stilla ligger
vattenspegel
Vacker tyst
och utan krus

Inte tungt
och ödesmättat
Inte svart
och hotfullt, nej

Sakta låter
hon sej vaggas
över ljuset
och mot dej




Övriga genrer av Howlit
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-01 17:56



Bookmark and Share


  Albert
känns som en lugn och stilla vaggvisa
2009-03-04

  Yvonne Vigstrand
Välkommen tillbaka!

Och din nya entre gör du galant med detta dina alster.
Vackert!

Kram Yvonne
2009-03-01

  wayward - taiga
hej igen :)

somrigt, humla & röd saft
genomlyst av låg och lång klockanhalvtiosol
2009-03-01

  Tina Q
Spröd vacker text, skönläst!
Kul att se dig här - välkommen åter... säger jag som varit borta drygt ett år och nyss kommit tillbaka för nån dag sen bara =)
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit