Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...




Att förklara med ett ord är en konst för sej
som jag inte behärskar

Inte nu

Andra gånger förbereder jag långa utlägg
för att gardera mej

Då händer det

Konsten briljerar när jag lyckas få
en lång mening, men med tyngd i varje ord

Som om de vore de endaste

Kanske utelämnandet av ett ord är intressantare?

Vad tänker du när jag säger:

Du är...




Övriga genrer av Howlit
Läst 373 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-04 08:57



Bookmark and Share


  Tina Q
Det här var...
*ler*
2009-03-10

  W.Riter
*S* Det där var en kul fråga.:-)
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit