Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag väntar på dig

Jag kan ge

Ösa ur min källa

Lovprisa och beröra

Alla dina punkter

Din längtan förföra

Men så länge

Du inte är mottaglig

Och tillåter mig

Att göra det

Är det omöjligt


Det svåra är att ta emot

Det ovillkorliga bottenlösa

Utan att förlora sig själv

Vara villig att släppa taget

Om jaget och

Bli en del i en större helhet.




Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 339 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-03-04 22:07



Bookmark and Share


  blackandwhite333
Applåder för denna. Man måste våga för att vinna.
2009-03-06

  Johan Bergstjärna VIP
Djup viktig visdom & varmaste kärlek i en dikt.
Väldigt bra!
2009-03-05

  Eaglemountains VIP
Svårt att ge om mottagaren inte är mottaglig, mycket vackert skrivet, underbart för den det gäller, om han börjar förstå ....
2009-03-05

  Lejonhjärtas poesi
Härliga ord om än jobbiga tankar.
2009-03-05

  Ewa Flower
Ja, det är ju det, att släppa taget och att våga släppa kontrollen helt! Och att två människor klarar av att göra det tillsammans och samtidigt! Det är stort precis som livet självt! Väldigt nyktert och skönt skrivit!
2009-03-05

  Lotti
jo det är så sant... så svårt att släppa taget.... får helt enkelt släppa lite pö om pö.......
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna