Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt inre barn vaknar i din närhet



I gryningstimman du väcker mig

Viskar en ny dag till din ära

Jag överraskas av din godhet

Och känner mig liten

Förväntansfull och energisk

Dagen blir min gåva

Som jag utforskar

Med barnasinnet aktiverat


Tack för att du finns

Så att jag kan vara

liten emellanåt.




Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 340 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-03-05 10:40



Bookmark and Share


  duvan59
Så fantastiskt skrivet och vilka vackra bilder som väcker barnasinnet strålande min vän Lotta
2009-03-08

  Lejonhjärtas poesi
Barnasinnets nyfikenhet gör livet till en lek i glädje.
2009-03-06

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt skrivet!
2009-03-05

  coffe
underbara strofer och buketter av glädje och mänsklighet..C
2009-03-05

  Ewa Flower
Känner stor tacksamhet till det inre barnet som håller oss människor levande! Så fint! Kram EWA
2009-03-05

  Eaglemountains VIP
Underbart skrivet!
2009-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna