Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glittrande

Blicken, bruna ögon

vänliga, glittrande, omtänksamma

inre glädje, stannar kvar

 

Orden, hjärtats röst

tröstande, stöttande, hoppfulla

inre förståelse, ny kraft

 

Tårar blir skratt

oro blir lugn




Fri vers av Cajsa
Läst 231 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-05 11:28



Bookmark and Share


  Moa Paulsson
å, gillas skarpt, det här! enkelhet är talande.
applåd!
2009-03-06

  Mats Henricson
Andas Optimism , Vad KUL !!!!!!!
2009-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg