finna ro" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
finna ro


säkert inte av någon som helst vikt

mitt i nattens stolta timmar
ger jag mig chansen
att få fundera

inte på något särskilt

utan chansen
att få stanna still

säkert inte finna svar
inte heller lösa problem
men

tiden av kvalité
att sitta fundera
ger större utrymme
att troligen
tänka klarare




Fri vers av ia VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-06 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP