Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sår en grav som aldrig läker

ett trasigt skiffer

 en dröm i midsommarkrans

all smärta som aldrig fanns

fast du skrev den med blod

på mitt natttygsbord

 den etsade sig in

men du bara log

flyktade i en dimma

blev en blues

av sommarmogen asfalt

men mina änglar

ni lämnade inte trots allt

de höll fast

ändå dog mitt liv och

ditt barns

blir aldrig mer

för du

tog det sista steget

döden

som blev en

avgrund  en

förintande

verklighet

om du bara visste

hur länge

jag hatade dig och

hur länge ett barn kan sakna

en evighet




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 285 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-03-07 03:02



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Oj.ja..den här var stark..går onekligen rakt in och vrider om!
2009-03-09

  Suzy med punkterna
Berör mig
2009-03-08

  Nina Ahlzén
väl skrivet-ont att läsa.
2009-03-08

  Sladjana Zubcevic
Smärtsamt vackert skrivet!
2009-03-08

  Berit Robin Lagerholm VIP
En stark spetsande dikt som skjuter sig in. Berör
2009-03-07

  Caprice! VIP
Fantastiskt! Dina ord bänder sig in i medvetandet och kräver total närvaro... Skickligt vävt!
2009-03-07

  Bjarne Nordbö
Ord som ej går att värja sig från. Det gör ont. Det känns.
2009-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren