Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Are you alright?


Tåget kom aldrig, men vi skiljdes ändå utan ord





Du är på andra sidan järnvägen
Jag vet inte hur du skulle göra,
men jag är osäker på om jag vågar ta risken
att bli överkörd av tåget
är osäker på om
det kommer vara värt rädslan, oron,
bara för att få träffa dig igen
att känna din vänskap
att veta att du finns där

Jag undrar hur vi hamnade här
på varsin sida av spåret
jag antar att vi spårade ur
valde olika vägar
kanske var vänskapen inte tillräckligt stark
jag vill inte tro det, men kanske
klarade vi inte av förändringen

Jag vet att du inte haft det lätt
du föll och det skulle inte förvåna mig
om du fortfarande faller
Det finns andra där som är redo att ta emot dig
som vet varför du faller
som vet varför du valde den sidan av spåret
som vet varför du spårade ur, om du nu gjorde det

Jag vet ingenting längre
förutom att jag önskar
att jag kunde ta risken och korsa spåret
och veta att det skulle vara värt rädslan
Jag gav för mycket av mig själv till dig
för att kunna glömma.

men du är förändrad, du är inte den vän jag hade
du är någon annans vän
och vad andra än säger
går det inte alltid att vara vän
med flera människor samtidigt
det går inte att möta allas förväntningar
och kanske är mina för höga
Därför stannar jag
på min sida av järnvägen.




Fri vers av NovaHI
Läst 352 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-07 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NovaHI