Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en sång...


Du kommer till oss med ditt liv



Du kommer till oss med ditt liv
Du kommer ny i varje stund
Vi tror dig vara ovan molnen
Är i vårt hjärta i vår mun

Du kommer till oss med ditt hjärta
Du kommer till oss med ditt ord
Du kommer till oss med din sanning
Så vi kan leva på vår jord

O Herre, tack för ditt hjärta
O Herre, tack för ditt ord
Du tog vår synd vår skam vår smärta
Fullgjorde det vi själva bort

Nu kan vi leva kan vi glädjas
Uttrycka allt du lagt i oss
upptäcka dig varann oss själva
Från död och bojor komma loss

Vi vill dig prisa vill dig lova
Vill sjunga i all evighet
Vill dansa älska vara vila
Förbliva i din närhet













Fri vers av rebecca d
Läst 423 gånger och applåderad av 6 personer
Utvald text
Publicerad 2009-03-08 15:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Vi vill dig prisa vill dig lova
Vill sjunga i all evighet
Vill dansa älska vara vila
Förbliva i din närhet"
Underbara tillstånd.
2009-05-04

    Bodil Sandberg
Blir oerhört berörd av det här..vilken känsla..vilken glädje..vilken..ja..det är enastående starkt..den sparas att läsas och..sjungas..den VILL sjungas..ja då ska den det..så även av mig
2009-03-20

  Michaela Dutius
En underbar lovprisning som går hela vägen
2009-03-15

  Larz Gustafsson VIP
Utsökt!
En härlig lovprisningston.
2009-03-08

  Bibbi VIP
Störtskön.
Bokmärke.
2009-03-08
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d