Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plötsligt

  Helt plötsligt finns de bara där

tårarna från ögonen, rinner nedför kinderna

oron inom blossar upp

 

Tankar om värdelöshet  föds

är inte viktig

Känslor om ensamhet påminner

hör inte ihop

 

Ibland saknas kramen

ingen finns i närheten

Ibland saknas tröstande ord

ingen säger någonting

 

Ord kan såra djupt

handlingar få hjärtan att smärta

blickar få rädslan att växa

 

Att må dåligt

ingen dans på rosor




Fri vers av Cajsa
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-09 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg