Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet inombords

Jag njuter av livet
blomstrar för fullt
är bekant med samhörighet

Jag är undergång
tvinar mer och mer
känner enslighet

Jag är
uppskattad
umgås med mina vänner

Jag är
avskydd
umgås inte med någon

Jag är synlig
människor pratar med mig
tycker om mig som den jag är

Jag är osynlig
ingen tilltalar mig
godkänner mig inte som en person




Fri vers av Cajsa
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-09 14:40



Bookmark and Share


  notsomad
sånt är livet...upp och ner :) Fint fångat
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg