Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små änglavingar

Titta på dig själv

kanske har du osynliga änglavingar

bak på din rygg

 

Titta på dig själv

du är en omtänksam person

du lyssnar, du tröstar

finns alltid där

 

Titta på dig själv

du gråter dina tårar

har sorg i hjärtat 

men du kämpar

 

Jag är säker

på att just du

har små osynliga vingar




Fri vers av Cajsa
Läst 230 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-09 14:44



Bookmark and Share


  Nova-Liv
mm så tror jag att det är, att vi alla är änglar på ett sätt. att vi alla bär vingar
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg