Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten låtskribent som jag även är, skrev jag en liten sång häromdagen.

Tyvärr kan jag inte sjunga den, men melodin går vackert i moll...




Du min kärlek alltid bär (sång i moll)

 

 

Jag räknar våra timmar
jag sörjer våra år
Det jag försöker glömma
ju mer av det jag får
Kanske var det meningen
att lämna mig sådär
Men ta mitt hjärta, älskling
så du min kärlek alltid bär

 

Ack, vad är kärlek älskling,
än svek och sårbarhet?
Du verkar redan glömt du sa:
"Du är det finaste jag vet"
Men aldrig ska jag glömma
så länge som jag har dig kär
Kom blott ihåg, min älskling
Du min kärlek alltid bär


Jag bränner våra broar
Kväver vårt sista andetag
Jag trodde på vår kärlek
Tills den du krossade en dag
Men alltid ska jag minnas
som om du ännu vore här
För du har mitt hjärta, älskling
så du min kärlek alltid bär
Ja, du har mitt hjärta, älskling
Du min kärlek alltid bär

...




Fri vers av Missi VIP
Läst 407 gånger
Publicerad 2009-03-09 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon