Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon

 

Bilden av en morgon

tidningen och min kaffekopp

men mina tankar

har jag  kvar här

och värmen från din kropp

 

Din mun mot min axel

runda bröst din lena hud

dina slutna ögon

och mjuka läppar så tysta

utan ord och utan ljud

 

Tankarna  till din värmen

och doften av ditt hår

vill jag känna dig   din närhet

nu     idag     i morgon

och det som var i går




Fri vers av Gryft
Läst 238 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-10 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft