Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snö igen



Förtvivlad av

vad kylan gör med mig


Kryper in i drömmen

om våren


Stannar kvar

så länge det behövs


Förhoppningsvis hittar jag ut

lagom till fåglars lockrop.



Ligger i fosterställning

och drömmer om dig.




Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 320 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-10 17:43



Bookmark and Share


  * Ammi *
javisst, våren är ju födelsens tid tycker jag
en text om längtan ..
2009-03-12

  Rockalex
Fröns drömmar

tranformerar

livet
2009-03-12

  Sladjana Zubcevic
"Ligger i fosterställning

och drömmer om dig."
Vackert skrivet!
2009-03-10

  Marie Å
Här känns längtan starkt......
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna