Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi små människor fastnar ofta i våra historier och vi kan se och betrakta men inte göra så mycket åt hur det är att vara människa. Eller?


Ser dig våndas


Din historia greppar dig

Som örn klor


Du är som en liten fågel


Vill flyga men kommer inte undan

En större verklighet.




Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 392 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2009-03-10 20:03



Bookmark and Share


  Rockalex
Att se

och uppleva

detaljer

från

tidigare liv

kan

ge mej perspektiv
2009-03-12

  friheten
Grattis vännen
2009-03-11

  * Ammi *
nej inte lätt att vara människa

så bra skrivet!
2009-03-11

  Berit Robin Lagerholm VIP
Vackert fångat alster.
2009-03-11

  Michaela Dutius
Ja tänk om vi hade hela rspektivet.
jag tror vi har för små visoioner ännu för att klara det.
Suverän dikt
Grattis till placeringen!
2009-03-11

  Eaglemountains VIP
Tänkvärda ord .......
2009-03-11

  Fredrik Stillesjö
Hej Cosmic Johanna!

Gillar dina funderingar. Vi är nog fast i en sammanvävd varp. Har mycket tänk och skrivit en del runt detta tema. Hälsar Fredrik
2009-03-11

  Suzy med punkterna
En större verklighet beskriver så bra. Applåder.
2009-03-10

  Lotti
ja, du, vem vill inte flyga.........?????
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna