Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blundar...

Blickar ner i golvet

vill inte se

 

känner tårarnas rinnande täcke

böjer huvudet mot knäna

 

Hör andningens snabba

oro tar tag i hjärtat

 

Blundar...

...söker

 glädjens liv

finns inte där




Fri vers av Cajsa
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-11 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg