Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla har vi olika stilar, men våran riktiga speglbild finns i vårat inre...


Spegelbild

 

Att se
innifrån och ut


ger ett annat
perspektiv


än din spegelbild.




Fri vers av ia VIP
Läst 427 gånger
Publicerad 2005-09-08 23:36



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Cool.
*grunnar*
2005-09-10

  Daniel_78 VIP
jag fundera på vad jag ser..
..klurigt..
2005-09-08
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP