Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undernjutgottbart

Sitter och njuter

det doftar gott

~


jordgubbspaj

vaniljsås


~


undernjutgottbart




Fri vers av ia VIP
Läst 308 gånger
Publicerad 2005-09-08 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP