Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100-ordare: "Jag var farmor"

Jag var farmor i precis 124 dagar. Plötsligt aviserat faktum, när barnet redan var fött. Att utan graviditetens föreberedelsetid ta in, ta till sig en ny liten människa.

Men älsklig var han, den lille. Fick självklar plats i hjärta och hem. Mamma, pappa och barn och vi nyblivna farbröder, fastrar och farföräldrar runtomkring.

Men mycket kan ändras snabbt i värld av provrör och DNA-analys.
Mikroskop talar ibland sannare än ord. Nej, ingen genetisk matchning - Sorry!

Så flyttlass går med möbler, kläder och välanvänd dator och pojkrum blir åter bebott.

Och snopen står jag här - och är inte längre någon farmor!




Övriga genrer av ÅsaLena
Läst 374 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-13 22:15



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Ja, sorgligt. Knepigt livet ibland.
2009-03-14

  Tina Q
Åh...
Vilken konstig tomhet och snopenhet det måste vara - för Farmor, fastrar, farbröder - och för Pappan som plötsligt inte längre är pappa....
Sorglig upplevelse!
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena