Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VISKANDE ROP

Viskar försiktigt
till buskar
och
smutsiga snöhögar
vinterns glömska

Viskar
alla ord är 
marscherande
i ordning
klara färdiga
genomtänkta som ett brev

Min tystnad gömmer
sig bakom
stelt leende
och
skräcken
för kaos
när ropen
och skriken
växer hejdlöst
ur viskningarna.

Tills dess
lyssnar en vinter
och tar  långsamt
farväl.




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-14 10:10



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Jag lovprisar solens återkomst då vintern bara ger mig smärta och sordin med blygrå ångest! Så jag viskar till några buskar skynda långsamt men kom snart och ge mig det gröna som får mina ögon att le! Fridens Jan tack för att du finns!/Ammie
2009-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth