Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser inga ord när du inte vill lyssna



Du säger
- se mig

men jag blundar


du säger
- lyssna till mig

jag låtasas inte höra


du säger
- prata med mig

jag har inga ord


-

jag vänder mig om
och går


lämnar spegelbilden
bakom mig




Fri vers av ia VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-09 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP