Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem bryr sig om strykjärnet?

 

Strykjärnet står på bänken,

det sista hon ordnade med innan hon dog.

Vem gör det nu?

Knappast mannen som är förvirrad och borta.

 

Jag undrar hur länge den kommer att stå där.

Vem stryker hans skjortor nu?

Inte hemtjänsten.

Hon ordnade och ställde med hemmet,

nu står det som hon lämnade det.

 

De hade inga barn tillsammans

så vem tar bort strykjärnet?

Hur länge får den stå där på bänken?




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 400 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-15 10:54



Bookmark and Share


    johanni
Bra fråga. ger eftertanke
2009-03-15

  Ove Aronsson
Ibland stannar tiden
2009-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan