Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt

Ditt avstånd
gör min saknad omöjlig

ensamhets ångest
om jag längtar Värker jag
av frånvarande närhet
Förväntningar

Försvårar att förklara
varför jag lämnar dig
innan jag träffat dig




Fri vers av ia VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-16 10:50



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Förtjusande skrivet!
2009-03-17

  Fredric
en klurig men härlig text. Ser inte varför Versalen dyker upp mitt i, men det var kanske en punktering... Tjusigt innehåll, med tyngd...
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP