Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galenskapens galenhet

Brutalitet
frustration
Begär
som förtär
förgör
som en
tumör

känslan av ångest
bultar i hjärtats
takt

Brister
i tålamod
Mister
Förståndet

Går mot galenskap
verklighetens
overklighet
närmar sig.




Fri vers av Tim Söderberg
Läst 602 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-16 17:51



Bookmark and Share


  Olof Dahlin
Ujujuj, me like. That's the spirit! ;)
2009-04-14

  En strimma av guld
Ut och ta en promenad, skrik ut frustrationen och gå sen hem och skriv. Jag tror det kommer komma mycket bra skrivet när du sätter Dig ner. Jag ser fram emot att få läsa.

Applåder i massor!!!
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Tim Söderberg
Tim Söderberg

Mina favoriter
Låt vindarna virvla