Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar

Låt och lysa
mot varandra
förhandla
och
behandla
varandra
med respekt

Alla vill vi olika
just därför
måste vi mötas
halvvägs
utan förakt
eller
förutfattade meningar

Känner medlidande
för de med hat
de med förakt
slutligen handlar det
om okunskap
och
rädsla

Man kan inte
leva
utan att se klart
på den verklighet vi
befinner oss i
att något måste ske
är ett faktum
det är lika sant
som att
allt har
en början
och ett slut

Hur vill vi att det ska sluta?




Fri vers av Tim Söderberg
Läst 479 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-16 18:09



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Att godheten och omtänksamheten ska vinna. Vi får fortsätta i den andan så sprider det sig nog som ringar på vattnet.
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Tim Söderberg
Tim Söderberg

Mina favoriter
Låt vindarna virvla