Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla små flickor som aldrig fick det dom förtjänade.....


Du bryr dig inte om flickan med bra musiksmak....

Önskar att jag
hade något att bjuda på
till dig
Något som du skulle bli glad över
Något som gjorde att du såg mig
Men vad har jag att bjuda på?

Jagar dig
är dig hela tiden i hälarna
Sorgligt nog
verkar du inte bry dig
om flickan
med de sorgsna ögonen
som har bra musiksmak
Och som har varmt och ärligt hjärta
Jag som skulle ge dig evig och trogen kärlek
Men du ser mig inte
Förstår inte
Även om det inte syns
rör det sig stora förnuftiga tankar
i hennes huvud
Jag har massor at ge dig
men du vill inte ha mina gåvor
Du vill inte ha mig.....




Fri vers av Missi VIP
Läst 301 gånger
Publicerad 2005-09-10 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon