Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lockande...

 

 

Klandra mig inte
för att jag krossade

ditt hjärta

 

Jag sökte bara frihet,

kunde känna

 

dess

 

bris


...




Fri vers av Missi VIP
Läst 356 gånger
Publicerad 2009-03-24 19:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
önskar jag kunde känna dess bris också..


bra skrivet föresten
2009-03-25

  * Ammi *
jättebra formulerat!
gillas
2009-03-24

    Bodil Sandberg
Starka känslor som drar här..
ibland måste man göra svåra ting
vacker stark poesi
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon