Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sång...


det finns ett liv


Det finns ett liv
det är ditt liv
ett liv jag får
när jag dött med dig

Du ger ditt liv
ditt liv till mig
när du hjälpt mig dö
dö bort från mig

visst gör det ont
det gör ont att dö
visst blir man rädd
men du är med

du ger ditt liv
ditt liv till mig
full av kärleks nåd
full av kärleks kraft

det finns ett liv
det är ditt liv
ett liv jag får
när jag är i dig




Fri vers av rebecca d
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-17 21:38



Bookmark and Share


    Mejja
Åh så underbar!
Denna bokmärker och sparar jag.
Känns som denna borde läsas om och om igen.
Ord av stor tyng i dessa dina rader.
2009-03-18

    Bodil Sandberg
Jag har ju haft nöjet att höra dig sjunga..och förstår hur vackert det låter när du lyfter stämman till denna vackra - oerhört vackra!!
kram
2009-03-17

  Larz Gustafsson VIP
Vetekornets lag.
2009-03-17

  Rachel Roth
nära som jag förstår det
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d