Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brobygget



Jag tror inte
längre
på samhällets krafter

att vi tillsammans bygger en bro

Inte sedan det stod klart
att byggherrarna
tar sig över avgrunden
på egen hand

på den stora massans bekostnad

Sen följde klass efter klass
samma exempel
med den förevändningen
själv är bäste dräng

Dagens sanning
blir
lycklig den som inget vet




Fri vers av Al Lanzon
Läst 392 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-19 21:55



Bookmark and Share


  Blåbäret
mycket bra...tror vi är många som känner så
2009-03-19

  Eva Langrath VIP
Tack för att du delar dessa viktiga reflexioner.

Eva
2009-03-19

  Miss Mod
"Dagens sanning
blir
lycklig den som inget vet"

Det ligger mycket i denna sammanfattning. Det känns som en mycket svår fundering, för det skulle också kunna ligga lycka i att veta?
2009-03-19

  Sladjana Zubcevic
"Dagens sanning
blir
lycklig den som inget vet"
Bra skrivet!
2009-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Al Lanzon