Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
26/2 -09


PH records

Oh boy
du sambor med en vän i en stad där ljusen sällan slocknar
kunde vi dela intets sekvens
och se mörka rockar röra sig på gatan
nedanför köksfönstret
dyka i källarens svarta korridorer
krypa i upplåsta förråd med nätdörrar
förnimma kallt golv, ljummen hud
[aska i en golvspricka]




Fri vers av Membran
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-20 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Membran
Membran