Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mmmm Våffeldags

 

Jag ska smeka mitt sinne med våffeldoft

Som kaffearom sen förgyllt

Ovanpå grädden fluffig och soft

Klicka med sötaste sylt

 




Fri vers av Pulsatilla
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-20 14:03



Bookmark and Share


    Cajsa
Åh vad gott med våfflor, bra skrivet
2009-03-20

  W.Riter
Lite sirap som pricken över i vill jag gärna lägga till.:-)
2009-03-20

  Larz Gustafsson VIP
Sött till de söta.
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Pulsatilla
Pulsatilla