Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängel...

En tröstande famn

vänliga, betydande ord

 

så färgstark och grann

hon lyser värme

 

En läkande kraft 

glittrande, snälla ögon

 

så omtänksam och glad

hon lyser lycka

 

En ängel har jag funnit...




Fri vers av Cajsa
Läst 270 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-20 14:49



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Fiin !
2009-03-21

    Lindizz
vackert
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg