Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnas alla av sociala myndigheter misshandlade...


Och hjärtat gick i bitar

sanna trasiga

trassliga du

gråten som inte har något slut

det var inte konstigt ju

ditt öde Heroinist

du

närmaste människa

dog jag brevid

ditt unikum

det finns ingen gud

hur du förlorade dig

hur jag kämpade att ta  tag gripa

men du brann hopplöst slut

som heroin

blev blod sjukdom

det finns sorger man aldrig

glömmer

 

det gjorde inte du heller

 som mindes din riktiga mamma

pådyvlad

livslögner

 

skulle någon kunna ersätta

ett dött barn

 en dotters död

 

hur i helvete kan livet

göra någon så illa

tvångsadopterad

älskade du
vi går sönder nu

 

kommer jag alltid vara itu
så hemsk som mänskligheten
kan vara

är människor mänskliga

myndigheterna
gjorde väl inget fel

 

jo

 

 de offrade en

fantastisk människa
en stor personlighet

 sorgen har stämplats in
i mitt hjärta

och jävlars
anamma vad  ont

det gör




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 218 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-21 20:52



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
"sanna trasiga
trassliga du"

Jag hör melodin...
2009-03-25

  Michaela Dutius
En dikt som berör mig mycket starkt....
2009-03-23

    Pivvi
absolut något av de starkaste jag läst av dig, en helt unik dikt med mycket känsla och en form som passar perfekt
2009-03-22

  Suzy med punkterna
TACK!
2009-03-22

  Gunnel André VIP
Ja du, ibland önskar man det vore skottpengar på myndigheter...
2009-03-22

  Berit Robin Lagerholm VIP
En mycket stark smärtsam dikt som berör.
2009-03-21

  Pytti
Väldigt smärtsamt och väldigt vackert
2009-03-21

  Yrre VIP
Jag lever det jag lever det
varje dag.
När man slutar att andas för smärtan
i vart andetag
kramar
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren