Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan

att våga sig genom
bara
att inte dö

av det




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 252 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-03-21 22:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ibland måste man dö lite för att våga leva igen... man ska ha mod som nasse, förstånd som puh och skutt i benen som tiger.
2009-03-23

  Eva Langrath VIP
Med få exakta ord talar du till oss om mod.

Eva
2009-03-22

  Suzy med punkterna
Den modiga och verkliga önskan.
2009-03-22

  Gunnel André VIP
Lysande, Carola, lysande! Applådåskor och stor kram!
2009-03-22

    Maria Malm
Det som inte dödar en, stärker en.
2009-03-22

  Caprice! VIP
Och efteråt undrar man varför man dröjde så länge...
Tät dikt om mod och längtan. Lysande!
2009-03-22

  Måna N. Berger
Vi dör av det, men vågar oss ändå igenom! Vart skulle vi annars ta vägen..
I sparsmakade ord har du fångat ilningen i maggropen. Bra!
2009-03-22

  * Ammi *
prexis!!
2009-03-21

  Berit Robin Lagerholm VIP
Klokt fångade ord.
2009-03-21

  Maria Zena Viklund
sant!
2009-03-21

  Lili Samuelsson VIP
mm, fint det här, våga sig
2009-03-21

  Cris
hm.. det är en önskan så god som någon
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren