Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träd av sol

Det växer ett träd av sol
med grenar utav tro
det växer ett träd
av styrka
med blad av vindens
tysta ord

det växer ett träd av sol
med grenar utav
tro
där fåglar bygger bo
det växer ett träd
av rosenrosa drömmar
där i ödemarkens land
ett träd av sol
av styrka
som du en gång satte
från ett frö
av kärlek

det växer ännu kvar

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-23 03:35



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Vackert!
2009-04-01

    ej medlem längre
En tröstgivande vacker dikt!:)
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~